Over DMS Rutten

DMS is al actief sinds 1 april 2006 en is een bedrijf dat zich onderscheidt door de juiste klantgerichte service te bieden. Met de juiste klantgerichte service bedoelen wij de juiste aandacht aan een klant geven, door goed te luisteren en eventuele problemen direct op te lossen. Bij het oplossen van problemen en repareren van machines geven de klant ook advies mee, waardoor klanten vrijwel altijd tevreden bij ons bedrijf weg gaan.

Als eigenaar van DMS vind ik dat wij de beste service aanbieden, dit onderscheidt ons ook van andere mechanisatiebedrijven. Klanten worden vaak direct geholpen en hoeven niet bang te zijn dat de kennis over een machine niet aanwezig is. Naar mijn mening heeft DMS een topteam van medewerkers die met elk soort machine overweg kunnen. Ook worden onze medewerkers waar nodig bijgeschoold, zodat zij alle benodigde kennis bezitten van alle soorten machines. DMS streeft altijd naar verbetering en vernieuwing en wil altijd het juiste product met de juiste prijs aanbieden.

DMS bezit ook de kennis van en is specialist in veldspuiten en beregeningsinstallaties wat ons op vrijwel elk gebied actief maakt binnen de agrarische sector.

Dus heeft u een onderneming waar landbouwmachines aanwezig zijn, en heeft u een keer een probleem met de machine? Breng uw machine dan naar DMS in Rutten en dan zullen wij er voor zorgen dat u zo snel mogelijk weer gebruik kunt maken van uw machine.

DMS werkt volgens de normen van het erkende CUVM (Criteria voor Uitvoering Veiligheidsinspectie Mechanisatiebedrijven) certificaat, dat is een landelijke bekend en erkend keurmerk waarmee wij als mechanisatiebedrijf kan aantonen dat het veiligwerkt (VCA*) en in staat is machines op een veranrwoorde manier te keuren voor ons zelf en voor derden.