DMS blijft hoofdsponsor RKO

DMS is een klantgericht bedrijf en voelt zich nauw betrokken bij Rutten. Daarom heeft DMS het sponsorcontract met voetbalvereniging RKO met 4 jaar verlengd. Sinds de start van DMS in 2006 is het mechanisatiebedrijf hoofdsponsor van RKO. Nu het hoofdsponsorschap is verlengd, is het eerste elftal van RKO in nieuwe kleding gestoken met daarop natuurlijk het logo van DMS.

Dries Schra over de sponsoring: “Wij wonen en werken met veel plezier in Rutten. Mijn zoons spelen al jaren bij RKO en ik kijk graag naar voetbal. Dat maakte het destijds voor ons vanzelfsprekend om hoofdsponsor te worden. Wij verkopen veel mobiele werktuigen aan de agrariërs in Rutten. Ook voor reparatie en keuring van trekkers en ander landbouwmaterieel kunnen zij bij ons terecht. Veel van onze klanten hebben een band met RKO. RKO is zo verweven met Rutten dat wij de club graag sponsoren. Op deze manier dragen wij ons steentje bij aan de saamhorigheid binnen het dorp.”

Dries is op zondag vaak op het voetbalveld te vinden. “Kom op zaterdag of zondag ook eens naar Sportpark De Treffer om de vele voetballers aan te moedigen. Op zondag kunt u bovendien de nieuwe tenues van het eerste elftal bewonderen. Uw komst geeft u een leuke tijd langs de lijn en de spelers zijn blij met uw aanwezigheid.”