28-03-2015

Imants komt met de "Culter 3.0"

Imants intoduceert de Imants Culter 3.0. De Imants Culter is een woeler of voorzetwoeler en zeer geschikt om te combineren met een sptmachine. Zij hopen met deze machine een mooie aanvulling te kunnen bieden en in te kunnen spelen op de behoefte om bij sommige gewassen nog maar 20 cm te spitten en tot ruim 30 cm of dieper te kunnen woelen. Door de Cultertanden onstaan er mooie egale breuklijnen in de  bodem zonder ongewenste grondverplaatsing. De standaard Imants Culter krijgt een bruto prijs mee van € 7500,- af fabriek. De machine is standaard zeer uitgebreid uitgevoerd. Voor informatie kunt u contact opnemen met onze verkoop of klik op deze link.

13-03-2015

One Brand strategie Kongskilde

Kongskilde heeft zich een vaste plaats verworven in de markt – nieuwe One Brand strategie onderstreept mondiale ambities Om de marktpositie van Kongskilde te handhaven en te versterken lanceren wij daarom onze ambitieuze One Brand strategie. De strategie maakt deel uit van een grootschalig proces, waarbij fabrieken, verkoopmaatschappijen en administratieve  taken zijn gestroomlijnd om ons concurrentievermogen verder te vergroten. In de toekomst worden alle landbouwmachines en oplossingen van Kongskilde Industries voorzien van de naam en het merk Kongskilde. Vorige merknamen zoals Howard, Nordsten, Överum, Becker en JF worden nu onder één paraplu op de markt gebracht – Kongskilde.

14-01-2015

Tijdelijk voordeel

Als u investeerd in energiebesparende middelen, zoals dit bandenspanningwisselsyteem, mag u tijdelijk 41,5% van de kosten aftrekken in de belasting aangifte. Kijk welke voorwaarden u moet voldoen om in aanmerking te komen op de site van RVO: Energie investeringsaftrek (EIA) (lees pag. 55)
Vraag uw accountant om advies.

20-10-2014

Afgeleverd aan Maatschap GrootKoerkamp.

Ook Maatschap GrootKoerkamp heeft gekozen voor "Swedisch steel", het betreft hier om een Överum CX-F met hydraulische snijbreedte verstelling op alle scharen of zoals ook wel in de volksmond gezegd wordt "Vario-ploeg". 

(c)2013 e-design zwartsluis | alle rechten voorbehouden