DMS blijft hoofdsponsor RKO

DMS is een klantgericht bedrijf en voelt zich nauw betrokken bij Rutten. Daarom heeft DMS het sponsorcontract met voetbalvereniging RKO met 4 jaar verlengd. Sinds de start van DMS in 2006 is het mechanisatiebedrijf hoofdsponsor van RKO. Nu het hoofdsponsorschap is verlengd, is het eerste elftal van RKO in nieuwe kleding gestoken met daarop natuurlijk het logo van DMS.

Dries Schra over de sponsoring: “Wij wonen en werken met veel plezier in Rutten. Mijn zoons spelen al jaren bij RKO en ik kijk graag naar voetbal. Dat maakte het destijds voor ons vanzelfsprekend om hoofdsponsor te worden. Wij verkopen veel mobiele werktuigen aan de agrariërs in Rutten. Ook voor reparatie en keuring van trekkers en ander landbouwmaterieel kunnen zij bij ons terecht. Veel van onze klanten hebben een band met RKO. RKO is zo verweven met Rutten dat wij de club graag sponsoren. Op deze manier dragen wij ons steentje bij aan de saamhorigheid binnen het dorp.”

Dries is op zondag vaak op het voetbalveld te vinden. “Kom op zaterdag of zondag ook eens naar Sportpark De Treffer om de vele voetballers aan te moedigen. Op zondag kunt u bovendien de nieuwe tenues van het eerste elftal bewonderen. Uw komst geeft u een leuke tijd langs de lijn en de spelers zijn blij met uw aanwezigheid.”

Fred Schra fulltime bij DMS.

Sinds Dries Schra dit jaar door een hartstilstand werd gedwongen om het rustig aan te doen, kwam zijn broer Fred drie dagen per week naar DMS Rutten om er de honneurs waar te nemen. Het gaat steeds beter met Dries en hij kan het aantal werkzame uren per dag telkens iets verder uitbreiden. Toch is er van hele dagen werken nog geen sprake. Fred heeft het prima naar zijn zin bij DMS en Dries is blij met de resultaten die Fred boekt. Daarom hebben ze besloten om er een fulltime dienstverband van te maken tot 1 juni 2018. Dit zorgt voor u voor een vast gezicht bij DMS en het geeft Dries de kans op een zo optimaal mogelijk herstel. Vanaf 1 juni gaat Fred aan de slag bij Ventri Techniek in Dronten. We verwachten dat Dries dan weer volledig kan meedraaien binnen DMS.

28-03-2015

Imants komt met de "Culter 3.0"

Imants intoduceert de Imants Culter 3.0. De Imants Culter is een woeler of voorzetwoeler en zeer geschikt om te combineren met een sptmachine. Zij hopen met deze machine een mooie aanvulling te kunnen bieden en in te kunnen spelen op de behoefte om bij sommige gewassen nog maar 20 cm te spitten en tot ruim 30 cm of dieper te kunnen woelen. Door de Cultertanden onstaan er mooie egale breuklijnen in de  bodem zonder ongewenste grondverplaatsing. De standaard Imants Culter krijgt een bruto prijs mee van € 7500,- af fabriek. De machine is standaard zeer uitgebreid uitgevoerd. Voor informatie kunt u contact opnemen met onze verkoop of klik op deze link.

13-03-2015

One Brand strategie Kongskilde

Kongskilde heeft zich een vaste plaats verworven in de markt – nieuwe One Brand strategie onderstreept mondiale ambities Om de marktpositie van Kongskilde te handhaven en te versterken lanceren wij daarom onze ambitieuze One Brand strategie. De strategie maakt deel uit van een grootschalig proces, waarbij fabrieken, verkoopmaatschappijen en administratieve  taken zijn gestroomlijnd om ons concurrentievermogen verder te vergroten. In de toekomst worden alle landbouwmachines en oplossingen van Kongskilde Industries voorzien van de naam en het merk Kongskilde. Vorige merknamen zoals Howard, Nordsten, Överum, Becker en JF worden nu onder één paraplu op de markt gebracht – Kongskilde.
(c)2013 e-design zwartsluis | alle rechten voorbehouden