Producten
Hieronder vindt u het leveringsprogramma van DMS Rutten. Neemt u bij vragen vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder.

GRIMME
Als het begrip Deutsche gründlichkeit van toepassing is op een merk, dan is het wel op Grimme. Het Duitse familiebedrijf levert innovatieve en kwalitatief hoogstaande machines en is wereldwijd markleider op het gebied van aardappelmachines.
JAN VEENHUIS
Sinds 1938 is Veenhuis succes vol als fabrikant van landbouwmachines. Vanaf januari 1996 wordt er zelfstandig onder de naam "Jan Veenhuis machinefabriek BV" de kippers voor de landbouw, wegenbouw en de groenvoorziening geproduceerd.
AP MACHINEBOUW
AP Machinebouw is gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van machines voor de agrarische sector en voor de weg- en waterbouw.
IMANTS
Imants BV ontwikkelt, produceert en verkoopt eigen geproduceerde machines voor land- en tuinbouw, groenvoorziening en grondontsmetting.
RAUCH
Rauch wordt geimporteerd door Reesink Technische handel, Rauch is een toonaangevende producent van strooiers voor de gladheidbestrijding en voor het strooien van kunstmest.
KUHN
Kuhn is voor vele bekend door haar uitgebreide programma in de agrarische sector, deze fabrikant produceerd machies voor grondbewerking, maaien, oogsten en voeren.
Bekijk hier het complete programma van Kuhn
HYUNDAI
Vanaf 2006 zijn wij dealer van de Hyundai vorkheftruck, met dit dealerschap kunnen wij het gehele programma leveren van Diesel, lpg en elektrische vorkheftrucks maar ook palletwagen, reachtrucks en elektronische trekkers behoren tor het programma.
DUBEX
Dubex is fabrikant van spuitmachines voor de landbouw, Dubex machines kenmerken zich door een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding, waarbij kwaliteit voorop staat.
Massey Ferguson
Massey Ferguson
AIRPRESS
AIRPRESS levert een uitgebreide lijn compressoren zodat praktisch iedere gebruiker er een passende compressor vindt.
KRÄNZLE
Sinds 1974 bouwt Kränzle hogedrukreinigers en stofzuigers in hun fabriek in Duitsland. Het productieproces van Kränzle is uniek. Van ontwikkeling tot de productie van de onderdelen, assemblage van de machines en het uitvoerig testen: alles gebeurt in de eigen fabriek!